Behandelingen, cursussen en workshops

Aanbieding

 

Lente-aanbieding

Na een lange periode van afwezigheid vanwege de lockdown, mag ik woensdag 3 maart a.s. eindelijk weer aan de slag en daar word ik heel blij van! 

En om u óók blij te maken, krijgt u van mij 20% korting op de door u gekozen massagebehandeling. Welke behandeling u ook kiest!

 

Let wel, deze aanbieding is per persoon en eenmalig, en duurt t/m 31 mei 2021.

 

Nieuws

maart 2021

Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het weer mogelijk een massagebehandeling te boeken. Vooralsnog zullen er géén cursussen en workshops worden gegeven. En uiteraard blijven de Coronamaatregelen van kracht!

 

februari 2021

In verband met het verlengen van de lockdown zijn de deuren van de praktijk in ieder geval tot en met 2 maart 2021 gesloten. Uiteraard kunt u altijd contact met mij opnemen als u vragen hebt of advies wilt.

 

december 2020

In verband met de lockdown is Molenaar Massage gesloten, in ieder geval tot en met 19 januari 2021.

 

september 2020

De cursusruimte is klaar! De eerste cursussen zijn ook al gegeven! Foto's staan bij de Cursussen en Workshops.

 

Volg Molenaar Massage ook op Facebook, Instagram en Twitter!

 

juni 2020

Er wordt hard gewerkt aan een aparte cursusruimte, náást de praktijkruimte! Het theoretische gedeelte van de cursussen en workshops zal hier worden gegeven. Ook wordt de ruimte gebruikt tijdens de (lunch)pauze.

De cursusruimte zal in augustus 2020 klaar zijn. Hou de site in de gaten voor foto's en informatie!

Vanaf augustus 2020 zijn de cursussen Klassieke massage en Stoelmassage te boeken!

 

mei 2020

Vanaf 11 mei 2020 is het weer mogelijk om een massagebehandeling te boeken bij Molenaar Massage. Uiteraard zijn er maatregelen genomen om zowel uw als mijn veiligheid en gezondheid te beschermen. Deze maatregelen zijn in lijn met het Protocol 'Werken in de Massagebranche tijdens en na Corona' van de Belangenvereniging van Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche (BMS).

Het Protocol van de Belangenvereniging BMS en de gehanteerde maatregelen vindt u hier.

Let op: vooralsnog worden er géén cursussen en workshops gegeven!

 

maart 2020

In verband met het Coronavirus en alle ontwikkelingen hieromtrent, stelt Molenaar Massage alle activiteiten tot nader order uit.

 

december 2019

In de loop van 2020 zal het aanbod voor de cursussen en workshops worden uitgebreid met de cursussen Stoelmassage en Klassieke massage. Hou de website en de Agenda in de gaten!