De grootste rijkdom is gezondheid - Vergilius

Massagebehandelingen bij Molenaar Massage

 

Massage is één van de oudste vormen van aanraken die er is, en is gericht op verhoging van het welzijn, verbetering van de doorbloeding, en verbetering van de beweging en werking van onze spieren. Tal van lichaamsfuncties worden middels massage geactiveerd.

 

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een massage heeft een positief effect op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau: een goede massage helpt niet alleen bij het verminderen, verhelpen of voorkomen van spierklachten, maar helpt ook bij stress en bevordert de ontspanning van lichaam en geest.

 

Wist u dat als u zich eens per maand laat masseren, u beter in uw vel zit, tot 50% minder stress hebt en veel minder vaak ziek bent? En er is áltijd een massage die bij u past, zelfs als u weinig tijd hebt!

 

Probleemoplossing

Hebt u last van pijnlijke of overbelaste spieren? Hebt u vaak hoofdpijn? Bent u chronisch moe? 

Dan is deze vorm van massage wellicht geschikt voor u. 

De massages helpen uw klachten te verminderen, vaak zelfs te verhelpen, én om deze te voorkomen.

 

Ontspanning

Slaapt u slecht? Bent u onrustig? Hebt u last van spanning of stress? Even toe aan ontspanning?

Dan is deze vorm van massage wellicht geschikt voor u. 

De massages zijn erop gericht zowel uw lichaam als uw geest te ontspannen. Het gevoel van welzijn wordt bevorderd.

 

Aanvullingen

Als extra toevoeging op de bestaande behandelingen kunt u kiezen uit een aantal aanvullingen om het gevoel van welzijn te verhogen.

De aanvullende massages duren elk 20 minuten, en zijn uiteraard ook te boeken als 'losse' massage.

 

 

 

Massagebehandelingen bij Molenaar Massage

 

Voor welke massage u ook kiest, bij Molenaar Massage kiest u voor professionaliteit, integriteit en kwaliteit. Er wordt niet slechts standaard werk geleverd. Ik werk ´op maat´, dus van tevoren wordt altijd eerst met u besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Er wordt naar u geluisterd en gekeken naar specifieke probleemgebieden die, desgewenst, extra aandacht en behandeling zullen krijgen.

U krijgt de aandacht en zorg die u verdient! Ik neem altijd ruim de tijd voor u, zodat u zich nooit zult hoeven haasten. Na een behandeling voelt u zich als herboren.

 

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er een anamnese plaats; een ´intakegesprek´ van ca. 5 minuten waarin u wat vragen met betrekking tot uw gezondheid worden gesteld. Deze informatie is voor mij belangrijk om te kunnen bepalen of u wel, niet of gedeeltelijk kunt worden gemasseerd en welke vorm van massage het beste voor u kan werken. Uiteraard kiest u uiteindelijk zélf de vorm van massage! Hoe ik omga met uw persoonlijke gegevens kunt u terugvinden in het Privacy Statement.

 

Een massagebehandeling is géén vervanging van de reguliere gezondheidszorg, en ik geef absoluut géén erotisch getinte massages!

 

Wel of geen massage?

 

Er kunnen redenen zijn waarom u beter geen massage kunt ontvangen, bijvoorbeeld als u zwanger bent (buikligging is niet aan te raden) of dat wilt worden, als u ontstekingen heeft of een wond, of als u bepaalde medicijnen gebruikt.

Kijk bij de Algemene Voorwaarden of u wel of toch beter niet een massage kunt ontvangen.