Massagebehandelingen

Massage is één van de oudste vormen van aanraken die er is, en is gericht op de verhoging van het welzijn, de verbetering van de doorbloeding, en de verbetering van de beweging en de werking van onze spieren. Tal van lichaamsfuncties worden middels massage geactiveerd.


Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een massage heeft een positief effect op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Een goede massage helpt niet alleen bij het verminderen, verhelpen of voorkomen van spierklachten, maar helpt ook bij stress en bevordert de ontspanning van lichaam en geest.


Wist u dat als u zich eens per maand laat masseren, u beter in uw vel zit, tot 50% minder stress hebt en veel minder vaak ziek bent? En er is altijd een massage die bij u past, zelfs als u weinig tijd hebt.


De Molenaar Massage


De Molenaar Massagebehandeling is uniek! 

Met Klassieke massage als basis, wordt de massage uitgebreid en/of aangepast met Deep tissue, Triggerpoint of Ontspanningsmassage, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is.


Zo krijgt u altijd de voor u beste massage!


Stoelmassage


Een korte (ca. 20 minuten) activerende en tegelijkertijd ontspannende massage die gebaseerd is op de Thaise en Shiatsu acupressuur, ter verbetering van de lichamelijke conditie.


De massage wordt over de kleding heen gegeven, en is ideaal voor mensen die vaak en lang in dezelfde houding zitten (kantoorbaan).


Voetreflexmassage


Onze voeten hebben dagelijks een hoop te verduren. Een beetje aandacht kunnen zij dan ook wel gebruiken!


Door de drukpunten in de voeten op zachte wijze te masseren wordt ontspanning gegeven die doorwerkt op het gehele lichaam.


Een bijzonder weldadige massage!


Hotstone massage

Een intense, diep werkende massage die door de warmte van de stenen en de massage van de spieren een goede behandelmethode is voor het verlichten van vermoeidheid en spannings- en spierklachten.


Het diepere spierweefsel wordt bereikt op een weldadige wijze en wordt een diepe ontspanning bereikt.


Guasha

Letterlijk: schrapen (gua) van ziekten door gestagneerde energie (sha). 


Een meer dan 2000 jaar oude Chinese en vaak niet geheel pijnloze medische behandeling, waarbij de huid wordt geschraapt met geslepen edelstenen en Chinese kruidenolie, gericht op het behandelen van allerlei fysieke en mentale klachten.


Aanvullingen op massage

Als extra toevoeging op de bestaande massagebehandelingen, kunt u bij Molenaar Massage kiezen uit een aantal weldadige en ontspannende aanvullende behandelingen, om het gevoel van welzijn te verhogen.


Deze aanvullende behandelingen duren elk 20 minuten, en zijn uiteraard óók te boeken als 'losse' massage!


Massagebehandelingen bij Molenaar Massage


Voor welke massage u ook kiest, bij Molenaar Massage kiest u voor professionaliteit, integriteit en kwaliteit. Er wordt niet slechts standaard werk geleverd. Ik werk ´op maat´, dus van tevoren wordt altijd eerst met u besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Er wordt naar u geluisterd en gekeken naar specifieke probleemgebieden die, desgewenst, extra aandacht en behandeling zullen krijgen. 


U krijgt de aandacht en zorg die u verdient! Ik neem altijd ruim de tijd voor u, zodat u zich nooit zult hoeven haasten. Na een behandeling voelt u zich als herboren.


Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er een anamnese plaats; een ´intakegesprek´ van ca. 5 minuten waarin u wat vragen met betrekking tot uw gezondheid worden gesteld. Deze informatie is voor mij belangrijk om te kunnen bepalen of u wel, niet of gedeeltelijk kunt worden gemasseerd en welke vorm van massage het beste voor u kan werken. Uiteraard kiest u uiteindelijk zélf de vorm van massage! 

Hoe ik omga met uw persoonlijke  gegevens kunt u terugvinden in het Privacybeleid.


Een massagebehandeling is géén vervanging van de reguliere gezondheidszorg, en ik geef absoluut géén erotisch getinte massages!


Wel of geen massage?


Er kunnen redenen zijn waarom u beter geen massage kunt ontvangen, bijvoorbeeld als u zwanger bent (buikligging is niet aan te raden) of dat wilt worden, als u ontstekingen heeft of een wond, of als u bepaalde medicijnen gebruikt.

Kijk bij de Algemene Voorwaarden of u wel of toch beter niet een massage kunt ontvangen.