De grootste rijkdom is gezondheid - Vergilius

Hotstone massage

 

Warme weldaad!

 

Een Hotstone massage is een intense, diep werkende massage die door de warmte van de stenen en de massage van de spieren een goede behandelmethode is voor het verlichten van vermoeidheid en spannings- en spierklachten.

Door de combinatie van de warme lava- en/of basaltstenen en de massage wordt het diepere spierweefsel bereikt op een weldadige wijze en wordt een diepe ontspanning bereikt.

 

Let op: als de buitentemperatuur hoger is dan 22 ºC wordt er géén Hotstone massage gegeven omdat het lichaam dan té zeer opwarmt!

 

Waar een Hotstone massage goed voor is

 

  • Simuleren van de bloedsomloop

  • Bevorderen van de algehele gezondheid
  • Verlichten en bestrijden van overbelaste en vermoeide spieren
  • Verminderen en voorkomen van stress en spanningsklachten (zéér geschikt bij langdurig opgehoopte spanning)
  • In balans brengen van lichaam en geest
  • Afvoeren van gifstoffen uit het lichaam (ontgiften)

 

Behandelwijze

 

Een Hotstone massage wordt gegeven op de massagetafel en er wordt gebruik gemaakt van massageolie, warme lava- en/of basaltstenen en op u afgestemde etherische olie. U houdt uw ondergoed aan.

 

Door de combinatie van warmte en beweging wordt het diepere spierweefsel behandeld. Een diepe ontspanning wordt bereikt en de doorbloeding en lymfestromen worden bevorderd. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, organen worden gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Een warme weldaad voor soepeler spieren! Na de massage krijgt u altijd een glas water om de afvoer van gifstoffen te bevorderen.

 

Let op: als de buitentemperatuur hoger is dan 22 ºC wordt er géén Hotstone massage gegeven omdat het lichaam dan té zeer opwarmt!

 

Voor de behandeling van chronische klachten wordt aanbevolen om meer behandelingen te ondergaan. De frequentie uiteraard altijd in overleg met u.

 

 

 

Tarieven

 

Standaard massage : € 30,00

Duur: 30 minuten

Behandelzones: nek, schouders, rug

 

Uitgebreide massage : € 50,00

Duur: 50 minuten

Behandelzones: nek, schouders, rug, achterkant benen