De grootste rijkdom is gezondheid - Vergilius

De probleemoplossing

 

Hebt u last van pijnlijke spieren? Hebt u vaak hoofdpijn? Bent u chronisch moe, of hebt u last van spanning of stress? 

Dan is deze vorm van massage geschikt voor u. Deze massages helpen uw klachten te verminderen, vaak zelfs te verhelpen, én om deze te voorkomen.

 

Molenaar Massagebehandeling

 

Een unieke behandeling!!

Met Klassieke massage als basis, wordt de massage uitgebreid en/of aangepast met Deep tissue, Triggerpoint of Ontspanningsmassage, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is. 

Zo krijgt u altijd de voor u beste massage.

 

Stoelmassage

 

Een korte (ca. 20 minuten) activerende en tegelijkertijd ontspannende massage die gebaseerd is op de Thaise en Shiatsu acupressuur, ter verbetering van de lichamelijke conditie. 

De massage wordt over de kleding heen gegeven, en is ideaal voor mensen die vaak en lang in dezelfde houding zitten (kantoorbaan).

 

Guasha

 

Letterlijk: schrapen (gua) van ziekten door gestagneerde energie (sha).

Een meer dan 2000 jaar oude Chinese en vaak niet geheel pijnloze medische behandeling, waarbij de huid wordt geschraapt met geslepen edelstenen en speciale Chinese kruidenolie, gericht op het behandelen van allerlei fysieke en mentale klachten.

 

 

Wel of geen massage?

 

Er kunnen redenen zijn waarom u beter geen massage kunt ontvangen, bijvoorbeeld als u zwanger bent (buikligging is niet aan te raden) of dat wilt worden, als u ontstekingen heeft of een wond, of als u bepaalde medicijnen gebruikt.

Kijk bij de Algemene Voorwaarden of u wel of toch beter niet een massage kunt ontvangen.