De grootste rijkdom is gezondheid - Vergilius

Stoelmassage

 

Een snelle opkikker voor lichaam en geest!

 

Een stoelmassage is een korte (ca. 20 minuten), ontspannende en tegelijk activerende massage, gebaseerd op Thaise en Shiatsu massage (acupressuur), ter verbetering van de lichamelijke conditie. Een echte opkikker voor lichaam en geest!

Een stoelmassage wordt gegeven over de kleding heen, op de speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel, en is ideaal voor mensen die vaak en lang in dezelfde houding zitten, zoals bij een kantoorbaan.

 

Waar een stoelmassage goed voor is

 

  • Stimuleren van de bloedsomloop

  • Verminderen en voorkomen van RSI
  • In balans brengen van lichaam en geest
  • Ontspanning, activatie en ontgifting
  • Verminderen en voorkomen van spanningsklachten in nek, schouders en rug

 

Behandelwijze

 

Elke stoelmassage wordt gegeven op de speciaal daarvoor ontwikkelde stoel, over de kleding heen. Daarom is het advies om prettig zittende kleding aan te doen voor een behandeling.

Deze massage is zeer geschikt voor bijvoorbeeld mensen met een kantoorbaan, die lang in dezelfde houding zitten (rug, schouders, RSI).

 

Na de massage voelt u zich zowel ontspannen als verfrist en energiek. U voelt zich vrijer en meer in balans. U krijgt altijd een glas water om de afvoer van gifstoffen te bevorderen.

 

Ondanks dat dit een ‘snelle’ massage is, krijgt u alle zorg en aandacht en is het altijd mogelijk de massage uit te breiden als u specifieke klachten hebt.

Voor de behandeling van chronische klachten wordt aanbevolen om meer behandelingen te ondergaan. De frequentie uiteraard altijd in overleg met u.

 

 

 

Tarieven

 

Standaard Stoelmassage : € 17,50

Duur: 20 minuten

Behandelzones: nek, schouders, armen, handen, bovenrug, onderrug, bekkenrand

 

Uitbreiding* : € 9,50

Duur: 10 minuten

 

* Uitbreiding is alleen mogelijk in combinatie met de standaard stoelmassage!