Contact

In verband met het Covid-19 virus verzoek ik u telefonisch contact met mij op te nemen voor het maken van een afspraak!

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Massagepraktijk Molenaar. Ik zal uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

De velden met een * zijn verplichte velden.


Voor meer informatie over een behandeling, workshop of cursus kunt u gebruik maken van het berichtenformulier. 

Vermeld hierbij duidelijk om welke behandeling, cursus of workshop het gaat.


U krijgt altijd binnen uiterlijk 2 werkdagen antwoord. Controleer ook uw spam-box!


Wilt u dat ik u terugbel, vermeld dan alstublieft ook uw telefoonnummer. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.

Belt u liever zelf, dan kunt u mij bereiken op 06 - 214 102 52.


Let wel: tijdens het geven van een behandeling wordt de telefoon niet opgenomen. U kunt de voicemail inspreken of een sms of whatsapp sturen.

Aanmelden cursus of workshop


Bij aanmelding voor een cursus of workshop a.u.b. duidelijk vermelden om welke cursus of workshop het gaat, uw naam en uw telefoon nummer. Vermeld het ook als u last heeft van (huid)allergieën.


U ontvangt altijd een bevestigingsmail van mij, met daarin alle relevante  informatie met betrekking tot de cursus of workshop. Indien u zelf materialen dient mee te nemen wordt dit in deze bevestigingsmail nadrukkelijk vermeld.


Bij onvoldoende deelname aan een cursus of workshop behoud ik mij het recht voor om de betreffende cursus of workshop geen doorgang te laten vinden. U krijgt in dit geval uiterlijk 3 dagen voor aanvang hierover bericht.


Afzeggen behandeling, cursus of workshop


Het kan altijd gebeuren dat er iets tussenkomt waardoor u niet aanwezig kunt zijn bij de behandeling, workshop of cursus waarvoor u zich hebt aangemeld. Ik breng u hiervoor géén kosten in rekening en eventueel van te voren overgemaakt geld wordt direct aan u teruggestort. Wel verzoek ik u mij tijdig te laten weten als u bent verhinderd.

Betaling

De bijdrage voor elke behandeling, workshop en cursus kan op de dag zelf en vóór aanvang van de behandeling, workshop of cursus middels pinbetaling worden voldaan bij Molenaar Massage.


Maakt u het geld liever van tevoren over, dan kan dat o.v.v. de betreffende workshop of cursus op ASN Bank rekeningnummer NL11 ASNB 0782 3140 15 t.n.v. Molenaar Massage te Heerhugowaard.


Kijk ook bij de Algemene Voorwaarden en Huisregels.