De grootste rijkdom is gezondheid - Vergilius

Agenda en aanmelden

 

Hier vindt u een overzicht van alle door Molenaar Massage gegeven cursussen en workshops.

Neem Contact met mij op voor de mogelijkheden, indien u op een andere datum of op een ander tijdstip een workshop of cursus wilt volgen.

 

Let op: De cursussen en workshops zijn aangepast vanwege Covid-19. Dit houdt in dat vooralsnog maximaal 2 cursisten per cursus/workshop welkom zijn.

 

Workshops 2022 jan feb mrt apr mei juni
wellness massage 5 7
gezichtsmassage 5
handreflexmassage 2
voetreflexmassage 2
Cursussen 2022 jan feb mrt apr mei juni
basiscursus massage 29 26 26 30 28 25
klassieke massage 12+19 4+11
stoelmassage 15+22 16+23
wellness massage 12+19 14+21
deep tissue massage 2+9

 

Aanmelden

 

Aanmelden voor een cursus of workshop kan eenvoudig via het berichtenformulier bij Contact.

Vermeld hierbij a.u.b. duidelijk om welke cursus/workshop het gaat, welke datum, uw naam, uw telefoon nummer en uw e-mail adres. Vermeld het ook als u last heeft van (huid)allergieën. 

 

U ontvangt altijd een bevestigingsmail van mij, met daar in alle relevante informatie met betrekking tot de cursus/workshop. Als u zelf materialen dient mee te nemen wordt dit in deze bevestigingsmail uitdrukkelijk vermeld.

 

Minimum aantal deelnemers is 2, maximum aantal deelnemers is 6.

Bij onvoldoende deelname aan een cursus/workshop behoud ik mij het recht voor de betreffende cursus/workshop geen doorgang te laten vinden. U krijgt in dit geval uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de geplande cursus/workshop hierover bericht. Eventueel van te voren overgemaakt geld wordt direct aan u teruggestort.

 

Afzeggen

 

Het kan altijd gebeuren dat er iets tussenkomt, waardoor u niet aanwezig kunt zijn bij de cursus of workshop waarvoor u zich hebt aangemeld. Ik breng u hiervoor géén kosten in rekening en eventueel van te voren overgemaakt geld wordt direct aan u teruggestort. Wel verzoek ik u mij tijdig te laten weten als u bent verhinderd.

 

Betaling

 

De bijdrage voor elke cursus/workshop dient vóór de aanvang van de cursus/workshop te zijn voldaan.

U kunt de bijdrage voor de cursus/workshop overmaken op ASN Bank rekening nummer NL11 ASNB 0782 3140 15 t.n.v. Molenaar Massage te Heerhugowaard, o.v.v. de betreffende cursus/workshop, of deze op de dag zelf en vóór aanvang van de cursus/workshop middels pinbetaling ter plekke voldoen.

 

Kijk ook bij de Algemene Voorwaarden en Huisregels.