De grootste rijkdom is gezondheid - Vergilius

Agenda en aanmelden

 

Let op: vanwege Covid-19 zijn alle cursussen en workshops tot nader order uitgesteld!

 

Hier vindt u een overzicht van alle door Molenaar Massage gegeven cursussen en workshops. Neem Contact met mij op voor de mogelijkheden, indien u op een andere datum of op een ander tijdstip een workshop of cursus wilt volgen.

 

De hieronder genoemde data zijn voorlopige data, afhankelijk of er weer cursussen en workshops mogen worden gegeven!

 

Workshops 2021 sep okt nov dec
wellness massage 29 10
gezichtsmassage 13 8
handreflexmassage 17 20
voetreflexmassage 17 20
Cursussen 2021 sep okt nov dec
basiscursus massage 22 23 24 4
klassieke massage 2+9
stoelmassage 6+13
wellness massage 11+18
deep tissue massage 11+18

 

Aanmelden

 

Aanmelden voor een cursus of workshop kan eenvoudig via het berichtenformulier bij Contact.

Vermeld hierbij a.u.b. duidelijk om welke cursus/workshop het gaat, welke datum, uw naam, uw telefoon nummer en uw e-mail adres. Vermeld het ook als u last heeft van (huid)allergieën. 

 

U ontvangt altijd een bevestigingsmail van mij, met daar in alle relevante informatie met betrekking tot de cursus/workshop. Als u zelf materialen dient mee te nemen wordt dit in deze bevestigingsmail uitdrukkelijk vermeld.

 

Minimum aantal deelnemers is 2, maximum aantal deelnemers is 6.

Bij onvoldoende deelname aan een cursus/workshop behoud ik mij het recht voor de betreffende cursus/workshop geen doorgang te laten vinden. U krijgt in dit geval uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de geplande cursus/workshop hierover bericht. Eventueel van te voren overgemaakt geld wordt direct aan u teruggestort.

 

Afzeggen

 

Het kan altijd gebeuren dat er iets tussenkomt, waardoor u niet aanwezig kunt zijn bij de cursus of workshop waarvoor u zich hebt aangemeld. Ik breng u hiervoor géén kosten in rekening en eventueel van te voren overgemaakt geld wordt direct aan u teruggestort. Wel verzoek ik u mij tijdig te laten weten als u bent verhinderd.

 

Betaling

 

De bijdrage voor elke cursus/workshop dient vóór de aanvang van de cursus/workshop te zijn voldaan.

U kunt de bijdrage voor de cursus/workshop overmaken op ASN Bank rekening nummer NL11 ASNB 0782 3140 15 t.n.v. Molenaar Massage te Heerhugowaard, o.v.v. de betreffende cursus/workshop, of deze op de dag zelf en vóór aanvang van de cursus/workshop middels pinbetaling ter plekke voldoen.

 

Kijk ook bij de Algemene Voorwaarden en Huisregels.