De grootste rijkdom is gezondheid - Vergilius

Huisregels

 

Voor uw en onze veiligheid

 

Wederzijds respect in een veilige sfeer voor zowel u als Molenaar Massage is een vanzelfsprekendheid tijdens een workshop of cursus. Daarom zijn er, voor alle duidelijkheid, om eventuele verwarring te voorkomen, en om ervoor te zorgen dat de workshop of cursus goed verloopt, ‘huisregels’ opgesteld:

 

  • Het volgen van een workshop of cursus kan alleen met aanmelding vooraf middels het Aanmeldingsformulier.
  • Mensen onder de 16 jaar mogen alleen een workshop of cursus volgen in het bijzijn van of met schriftelijke toestemming van de ouder(s)/verzorger(s). Een Toestemmingsverklaring kunt u opvragen bij Molenaar Massage. U wordt dan een formulier toegezonden die u kunt ondertekenen en inleveren bij Molenaar Massage. In geval van twijfel vragen wij naar een identiteitsbewijs. 
  • Bij elke massagecursus of -workshop bent u zowel de gever als de ontvanger van de massage. Er kunnen redenen zijn waarom u beter geen massage kunt ontvangen, bijvoorbeeld als u zwanger bent (buikligging is niet aan te raden) of dat wilt worden, als u ontstekingen heeft of een wond, of als u bepaalde medicijnen gebruikt. Kijk daarom altijd eerst bij de Algemene Voorwaarden of u wel of toch beter niet een massage kunt ontvangen.
  • Er worden géén erotische cursussen en workshops gegeven. Seksueel getinte opmerkingen, gedragingen of handelingen worden niet op prijs gesteld. Bij dergelijke opmerkingen, gedragingen of handelingen zal de betreffende persoon direct worden uitgesloten van de cursus of workshop. De betaalde bijdrage voor de cursus of workshop zal in dit geval niet worden gerestitueerd.
  • Er mogen géén foto's worden genomen in en om de praktijk- en cursusruimte van Molenaar Massage, tenzij na uitdrukkelijke toestemming.
  • Het is niet toegestaan te roken in de praktijk- en cursusruimte van Molenaar Massage. Er is een overdekte ruimte buiten waar kan worden gerookt.
  • U wordt vriendelijk verzocht mobiele telefoons, piepers, etc. uit of op stille stand te zetten vóór de aanvang van de cursus of workshop.

 

De Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Molenaar Massage blijven te allen tijde onverminderd van toepassing op elke door haar gegeven cursus of workshop.