Behandelingen, cursussen en workshops

Agenda en aanmelden

 

Let op: vanwege Covid-19 zijn alle cursussen en workshops tot nader order uitgesteld!

 

Hier vindt u een overzicht van alle door Molenaar Massage gegeven cursussen en workshops. Neem Contact met mij op voor de mogelijkheden, indien u op een andere datum of op een ander tijdstip een workshop of cursus wilt volgen.

 

Zodra er weer cursussen en workshops kunnen worden gegeven, wordt de agenda weer ingevuld!

 

Workshop / Cursus mei juni juli aug sep okt nov dec
workshop wellness massage
workshop gezichtsmassage
workshop handreflexmassage (middag)
workshop voetreflexmassage (ochtend)
basiscursus massage
cursus klassieke massage
cursus stoelmassage
cursus wellness massage
cursus deep tissue massage

 

Aanmelden

 

Aanmelden voor een cursus kan eenvoudig via het berichtenformulier bij Contact.

Vermeld hierbij a.u.b. duidelijk om welke cursus het gaat, welke datum, uw naam, uw telefoon nummer en uw e-mail adres. Vermeld het ook als u last heeft van (huid)allergieën. 

 

U ontvangt altijd een bevestigingsmail van mij, met daar in alle relevante informatie met betrekking tot de cursus. Als u zelf materialen dient mee te nemen wordt dit in deze bevestigingsmail uitdrukkelijk vermeld.

 

Bij onvoldoende deelname aan een cursus behoud ik mij het recht voor de betreffende cursus geen doorgang te laten vinden. U krijgt in dit geval uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de geplande cursus hierover bericht.

 

Afzeggen

 

Het kan altijd gebeuren dat er iets tussenkomt, waardoor u niet aanwezig kunt zijn bij de cursus waarvoor u zich hebt aangemeld. Ik breng u hiervoor géén kosten in rekening en eventueel van te voren overgemaakt geld wordt direct aan u teruggestort. Wel verzoek ik u mij tijdig te laten weten als u bent verhinderd.

 

Betaling

 

De bijdrage voor elke cursus kan op de dag zelf en vóór aanvang van de cursus middels pinbetaling worden voldaan bij Molenaar Massage. 

Maakt u het geld liever van tevoren over dan kan dat op ASN Bank rekening nummer NL11 ASNB 0782 3140 15 t.n.v. Molenaar Massage te Heerhugowaard o.v.v. de betreffende cursus .

 

Kijk ook bij de Algemene Voorwaarden en Huisregels.