Molenaar Massagebehandeling

Ieder mens is uniek, dus de Molenaar Massagebehandeling is dat ook!


Met klassieke massage als basis voor deze behandeling, wordt de massage aangepast en/of uitgebreid met Deep tissue, Triggerpoint of ontspanningsmassage, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is. Zo krijgt u altijd de beste massage.

U hebt uiteraard te allen tijde de regie! 

Klassieke massage: de 'moeder' van alle Westerse massages!


Een klassieke massage is gericht op het ontspannen en activeren van de spieren. Het bevordert de algehele gezondheid omdat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd.

Bij spierklachten zoals een stijve nek, pijn tussen de schouderbladen, klachten in de onderrug etc. geeft deze massage veelal direct verlichting en is effectief bij het voorkomen en verhelpen van verzuring van spieren.


Klassieke massage is de basis van elke Molenaar Massagebehandeling.

Deep Tissue massage: krachtig en diepgaand!

Een Deep tissue massage is gericht op het verminderen en zelfs doen verdwijnen van chronische spierspanning en van het verharde, verkleefde bindweefsel rond en in de spieren.
Een bijzonder geschikte massage voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest.

Deze massage wordt vergeleken met een sportmassage, maar heeft zijn eigen specifieke doeleinden en behandelmethodes.

Triggerpoint massage: de versterkers ontkrachtigd!


Triggerpoints zijn drukgevoelige spierknopen of verkrampingen, die de oorzaak zijn van tal van fysieke klachten.


Deze vorm van massage is gebaseerd op een combinatie van Oosterse (Shiatsu) en Westerse drukpuntmassage. Elk triggerpoint heeft een uniek pijnpatroon dat soms totaal andere lichaamsdelen bestrijkt. Door de triggerpoints te behandelen wordt verlichting gegeven en worden soms zelfs 'oude' klachten verholpen.

Wellness massage: heerlijke ontspanning voor lichaam en geest!


Een wellness massage is gericht op het ontspannen van zowel lichaam als geest. De gevolgen van stress en spanning worden verminderd. Het ontspant de spieren en bestrijdt (over)vermoeidheid, waardoor de geest makkelijker tot rust komt. Het gevoel van welzijn wordt bevorderd.


Deze vorm van massage werkt ook preventief: spanning en stress kunnen makkelijker worden losgelaten, waardoor de algehele gezondheid verbetert.


Tarief, duur en behandelzones

Standaard massage

Uitgebreide massage

Complete massage

Behandelwijze 


De Molenaar Massagebehandeling wordt gegeven op de massagetafel en er wordt gebruik gemaakt van massageolie en op u afgestemde etherische olie. U houdt uw ondergoed aan.


Na de massage voelt u zich ontspannen, verfrist en energiek. De spieren zijn soepeler en vrijer. U krijgt altijd een glas water om de afvoer van gifstoffen te bevorderen. 


Voor de behandeling van chronische klachten wordt aanbevolen om meer behandelingen te ondergaan. De frequentie uiteraard altijd in overleg met u.