Tarieven

Mijn tarieven: betaalbare kwaliteit

 

Omdat ik wil dat alle cursussen, workshops en behandelingen voor iedereen toegankelijk zijn vraag ik niet de ‘hoofdprijs’, maar zijn mijn tarieven lager dan gemiddeld. Uiteraard doet dit niets af aan de kwaliteit en professionaliteit die u van Molenaar Massage mag en kunt verwachten!


Voor meer informatie, bijvoorbeeld over behandelzones en werkwijze, klikt u op de betreffende behandeling, cursus of workshop.

* Uitbreiding per 10 minuten en uitsluitend in combinatie met de standaard massage/behandeling!

** Aanvullingen op massage duren 20 minuten per aanvulling en zijn uiteraard óók te boeken als losse behandeling!


Tarieven voor behandelingen


Alle genoemde tarieven voor de behandelingen zijn per behandeling, per persoon en inclusief BTW, de eventuele aan te schaffen en te gebruiken materialen door de behandelaar, en inclusief water, thee of koffie, en een versnapering. 


De tarieven voor de behandelingen zijn vaste prijzen. Indien u een bepaald onderdeel van de behandeling niet wilt of kunt ontvangen, wordt het gehele tarief in rekening gebracht.


Tarieven voor cursussen en workshops


Alle genoemde tarieven voor de cursussen en workshops zijn per cursus of workshop, per persoon en inclusief BTW, inclusief gebruik van massagetafel en/of massagestoel, de eventuele aan te schaffen en te gebruiken materialen door de instructeur, een handleiding, certificaat na afloop van de cursus of workshop, en inclusief water, koffie, thee en een versnapering.


De tarieven voor de cursussen en workshops zijn vaste prijzen. Indien u een bepaald onderdeel van de cursus of workshop niet wilt of kunt ontvangen, wordt het gehele tarief in rekening gebracht.


Betaling


Middels pinbetaling en vóór aanvang van de behandeling, cursus of workshop, of van tevoren overgemaakt op ASN Bank rekeningnummer NL11ASNB0782314015 t.n.v. Molenaar Massage te Heerhugowaard.


Kijk ook bij de Algemene Voorwaarden, de Huisregels en het Privacybeleid.