De grootste rijkdom is gezondheid - Vergilius

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Anja Molenaar-Kroon en ik ben - in vogelvlucht - eigenwijs, eigenzinnig, lief, empathisch, intelligent, emotioneel, rationeel, duizendpoot, leergierig, creatief, betrouwbaar en onvermoeibaar.

Ik hou van muziek, schrijven, gamen, tarot, koken, wijn, whisky, gezelligheid, tuinieren, milieu en natuur. En elke week ben ik te vinden in de yogaruimte van Anja Bierman.

 

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de werking van zowel geest als lichaam, en heb mij in beide onderwerpen verdiept. Ik ben dan ook overtuigd van de heilzaamheid en het genezende vermogen van een goede massage; een gezonde geest in een gezond lichaam!

 

Ik bied verschillende massagebehandelingen aan. Zo kunt u bij mij terecht voor klachtvermindering en pijnbestrijding, maar ook voor ontspanning. Geen behandeling is hetzelfde, simpelweg omdat iedereen anders is. Elke behandeling wordt op u persoonlijk afgestemd en met u besproken. En vanzelfsprekend neem ik voor elke behandeling álle tijd; niemand hoeft zich bij mij te haasten.

 

Sinds 2011 ben ik gediplomeerd massagetherapeut, opgeleid door erkende instructeurs en in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten:

 

2010 - Reiki I bij Mariska Hofman te Heerhugowaard

2010 - Reiki II bij Mariska Hofman te Heerhugowaard

2011 - Cursus Klassieke Massage bij Kopos te Almere

2011 - Cursus Stoelmassage bij Kopos te Almere

2012 - Cursus Wellness Massage bij Wellness Center In Touch te Rotterdam

2019 - Opleiding Anatomie & Fysiologie bij ATS te Alkmaar

2019 - Cursus Deep Tissue Massage bij Kopos te Huizen

2019 - Workshop Gezichtsmassage bij Mind-Spa Lotusbloem te Alkmaar

2021 - Opleiding Ontspanningsmassage bij ATS te Alkmaar

 

Middels nascholing, het volgen van cursussen en workshops, uitwisseling met collega-masseurs en het lezen van artikelen houd ik mijn kennis en kunde up-to-date.

 

Naast behandelingen geef ik ook cursussen en workshops, zodat u zelf ook in staat bent een goede en professionele massage te geven. Leerzaam en leuk!